Specialist in wandafwerking

Niet alleen voor schilderwerk kunt u onze medewerkers inschakelen. Zoals u aan onze bedrijfsnaam al kunt zien, zijn wij eveneens gespecialiseerd in wandafwerking. Om welk type woning of kantoorpand het ook gaat: wij kunnen de wanden vakkundig voor u afwerken. In Delft en omgeving zijn we u met plezier van dienst.

Van behang tot spuitwerk

Er zijn diverse mogelijkheden voor kwalitatieve wandafwerking. Twee veelgebruikte opties zijn behang en spuitwerk. Als u een bedekking met verschillende kleuren of een dessin zoekt, is behang waarschijnlijk de geschiktste keuze. U kunt zo gek niet bedenken, of er bestaat wel behang van. Ook kunt u uit veel verschillende soorten materialen kiezen. Van papier tot vinyl tot vliesbehang: voor elke woonsituatie is er een bijpassende soort.

Bij spuitwerk wordt er, in tegenstelling tot met de hand schilderen, niet met kwasten geverfd. In plaats daarvan worden er spuitpistolen gebruikt. Dankzij deze methode kunnen grote oppervlakken in een korte tijd geschilderd worden. Bovendien zorgt spuitwerk voor een egale dekking, waardoor oneffenheden voorkomen kunnen worden.

Uw expert in Delft en omstreken

Zoekt u een expert in Delft of omgeving, die de wandafwerking vlug en professioneel voor u regelt? Dan bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we elk project voor u verzorgen. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u er graag alles over!