Winterschilder in Delft

In de winter schakelen minder mensen een schilder in. Ze denken dat schilders in de koude maanden niet aan het verven zijn, of maken pas in het voorjaar plannen voor een nieuwe verfbeurt. Maar ook in de frisse tijd van het jaar kunt u een vakman inschakelen. Wij zijn ook uw winterschilder. Wij staan dus niet alleen in de lente, zomer en herfst voor u klaar. Ook in de winter kunt u in Delft en omgeving onze hulp inschakelen.

Waarom een winterschilder inschakelen?

Als u in de koude maanden voor een verfspecialist kiest om werkzaamheden uit te laten voeren, dan biedt dat een aantal voordelen. Het belangrijkste pluspunt is misschien wel dat u geld kunt besparen. Veel mensen kiezen in de winter niet voor een verfbeurt. Als u dat wel doet, kunt u gebruikmaken van een gereduceerd tarief. Zo kunnen onze experts het hele jaar aan het werk blijven.

Omdat schilders in het koelste jaargetijde veel minder worden ingeschakeld, hoeft u bovendien niet lang te wachten voordat een vakman bij u langskomt. En denkt u dat er in de winter alleen binnen geschilderd kan worden? Dan heeft u het mis. In de meeste gevallen kunnen wij ook bij lagere temperaturen uw buitenwerk verzorgen.

Ook gebruikmaken van deze wintervoordelen?

Bent u enthousiast geworden en wilt u ook een winterschilder inschakelen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op 015 - 799 90 14 of een vrijblijvende offerte aanvragen. In Delft en omstreken staan wij in de winter graag bij u op de stoep!